شما در این بخش میتوانید از امتحان کردن رسپی های جذابی که با عسل ممتاز ایرانی تهیه شده است لذت ببرید و رسپی های پیشنهادی خودتان را نیز برای ما ارسال کنید تا در صورت تمایل با نام و آدرس شبکه های اجتماعی خود شما منتشر شود.
مواد لازم برای ۲ نفر:
بلغور جو دوسر یا آرد برنج: نصف پیمانه
شیر: ۱ پیمانه
عسل طبیعی: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
ماست یونانی: نصف پیمانه
پسته خردشده: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
کمی نمک
طرز تهیه:
شیر، بلغور جو دوسر، نمک و وانیل رو داخل قابلمه بریز و روی حرارت ملایم هم بزن تا غلیظ بشه (حدود ۱۰ دقیقه).
وقتی پودینگ غلیظ شد، عسل رو اضافه کن و خوب مخلوط کن.
پودینگ رو داخل لیوان یا ظرف سرو بریز و بذار کمی خنک بشه.
روی هر لیوان، یه لایه ماست یونانی بریز.
با کمی عسل گرم روی ماست رو تزئین کن و پسته خردشده رو روش بپاش.
میتونی گرم یا سرد سرو کنی — هر دو حالت عالیه!

مرغ عسلی یکی از غذاهای محبوب در سراسر جهان است که با سس های بسیار متنوعی سرو میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۳ عدد
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
سرکه سیب ۱ قاشق مرباخوری
سیر ۳ تا ۴ عدد
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه و پول بیبر و آویشن نصف قاشق چایخوری از هر کدام
ریحان تازه به مقدار لازم
نعناع تازه به مقدار دلخواه

طرز تهیه مرغ عسلی با سس سویا
مرحله اول
ابتدا سینههای مرغ را برشهای مربعی به شکلی بزنید که قسمت زیر مرغ برش نخورد و سریعتر پخته شود، بدون برش زدن هم میتوانید مرغها را بپزید اما زمان پخت بیشتر میشود.
مرحله دوم
سپس روی مرغها نمک و فلفل سیاه بپاشید چون سس سویا شور است در ریختن نمک دقت کنید، بعد در یخچال قرار دهید تا مرغها مزه دار شوند و بعد از یک ساعت مرغها را در بیاورید.
مرحله سوم
در ظرفی مقداری آرد بریزید و سپس مرغها را در آرد بغلتانید تا کاملا به آرد آغشته شوند و بعد از آن مرغها را به آرامی تکان دهید تا آرد اضافی آنها گرفته شود.
مرحله چهارم
بعد در یک تابه کره را بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کره ذوب شود و سپس روغن مایع را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب و گرم شوند.
مرحله پنجم
وقتی کره و روغن مایع داغ شدند، سینههای مرغ را در تابه قرار دهید و با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند و بعد برگردانید و طرف دیگر را هم سرخ کنید و سپس حرارت را کم کنید.
مرحله ششم
بعد از آن با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان چند حبه سیر را با رنده ریز رنده کنید و در تابه بریزید و تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود و بعد در ظرف را ببندید تا با هم بپزند.
مرحله هفتم
سپس پول بیبر( فلفل قرمز پرک شده) و آویشن را هم به مقدار دلخواه و با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا با مواد ترکیب شود.
مرحله هشتم
بعد مقداری عسل را با کمی آب رقیق کنید و روی مرغها بریزید تا کاملا به خورد آنها رود و سپس سرکه سیب را اضافه کنید و با مواد ترکیب کنید تا با هم پخته شوند.
مرحله نهم
بعد از آن سس سویا را هم به مقدار دلخواه روی مرغها بریزید و اجازه دهید تا همه مواد با هم روی حرارت ملایم بپزند و طعم و عطر آنها با هم ترکیب شود و مرغها خوب جا بیفتند.
مرحله دهم
سپس مقداری ریحان تازه را تمیز بشورید و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود و سپس آنها را ریز خرد و ساطوری کنید، میتوانید از مقداری نعناع هم استفاده کنید.
مرحله یازدهم
بعد از اینکه مرغها خوب پخته شدند در ظرف مناسب بکشید و روی آنها مقداری ریحان و نعناع خرد شده بریزید و همراه با پلو زعفرانی و سالاد و انواع دورچین سرو کنید.

مرحله سوم
سپس عسل طبیعی را اضافه کنید و سه دقیقه دیگر با همزن مواد را ترکیب نمایید. ظرف و قاشق اندازه گیری عسل طبیعی را باید تا حدودی چرب نمایید. در این صورت عسل طبیعی به راحتی تا قطره آخر روی مواد می چکد.
مرحله چهارم
در مرحله بعدی هم زن را کنار بگذارید و بکینگ پودر و آرد را روی مواد الک نمایید. به صورت دورانی باید مواد را هم بزنید. هم زدن مواد باید به گونه ای باشد که آرد به طور کامل با مواد مخلوط گردد. دقت داشته باشید که در این مرحله بیش از اندازه نباید مواد را هم بزنید، چرا که پف کیک از بین می رود.
مرحله پنجم
کف قالب را باید با کاغذ روغنی پوشش دهید. روی کاغذ را می توانید چرب کنید.
مرحله ششم
در مرحله بعدی کیک را روی قالب بریزید و سپس روی آن را با بادام پرک تزیین کنید. در طبقه وسط فر به مدت ۲۵ دقیقه کیک را قرار دهید تا به خوبی بپزد.
مرحله هفتم
در مرحله بعدی با خلال دندان می توانید پخت کیک را تست کنید. اگر مواد کیک به خلال دندان بچسبد یعنی کیک شما هنوز نپخته است. در صورت متفاوت بودن دمای کیک بهتر است که این روش را حتما در نظر بگیرید. بعد از پخت و همچنین خنک شدن کیک باید از قالب مورد نظر کیک را خارج کنید.
جمع بندی
طرز تهیه کیک با عسل می تواند برای شما یک انتخاب مناسب باشد زیرا این کیک می تواند خواص زیادی برای شما داشته باشد. شما بهتر است مزایای این کیک و همچنین مواد و روش درست کردن آن را به خوبی بدانید تا بتوانید به راحتی برای خود کیک مناسبی تهیه کنید.


ابتدا آرد، بیکینگ پودر و کمی نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید و با استفاده از الک، آنها را الک کنید. انجام این کار باعث میشود تا بافت مواد خشک کاملا یکدست شده و از ایجاد گلوله در خمیر جلوگیری شود. پس از الک کردن، مواد خشک را باب یک قاشق به خوبی هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. این مرحله بسیار مهم است، زیرا ترکیب یکنواخت مواد خشک، بافت بهتری در پنکیک ایجاد میکند.
مرحله دوم: ترکیب مواد تر
در یک کاسه دیگر، تخممرغها را شکسته و با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا کمی کف کند. سپس شیر، وانیل و عسل را به ترکیب اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید تا مواد تر کاملاً یکدست شوند. توجه داشته باشید که مواد تر باید به دمای محیط نزدیک باشند تا پنکیکها نرمتر و باکیفیتتر شوند.
مرحله سوم: ترکیب مواد خشک و تر
مواد تر را به تدریج به مواد خشک اضافه کرده و با یک قاشق چوبی، به آرامی مخلوط کنید. بهتر است خمیر را بیش از حد هم نزنید، زیرا این کار باعث میشود پنکیکها سفت شوند و پف کمتری داشته باشند. هدف این است که خمیری یکنواخت اما با کمی بافت داشته باشید. نکته مهم: قوام خمیر قوام خمیر باید طوری باشد که نه بیش از حد روان و نه بیش از حد غلیظ باشد. خمیر باید به راحتی از ملاقه روی تابه بریزد و به آرامی پخش شود. اگر خمیر خیلی غلیظ بود، کمی شیر به آن اضافه کنید و اگر خیلی روان بود، مقدار کمی آرد اضافه کنید تا به قوام دلخواه برسید.
مرحله چهارم: پخت پنکیکها
تابهای نچسب را روی حرارت متوسط گرم کرده و سطح آن را با مقداری کره یا روغن چرب کنید. پس از گرم شدن تابه، با یک ملاقه کوچک، مقداری از خمیر را در مرکز تابه بریزید. اجازه دهید پنکیک به آرامی بپزد. زمانی که حبابهایی روی سطح آن ظاهر شد و لبهها شروع به خشک شدن کردند، پنکیک را با یک کاردک برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.
نکته مهم: زمان پخت زمان مناسب برای هر طرف پنکیک حدود ۱ تا ۲ دقیقه است. دقت کنید که حرارت زیاد نباشد، زیرا ممکن است پنکیک بسوزد یا داخل آن خام باقی بماند. اگر میخواهید پنکیکها بافتی نرم و یکدست داشته باشند، حرارت را در حد متعادل نگه دارید

