«عسل خام یا فرآوری‌شده؟ تفاوت‌ها، فواید و انتخاب هوشمندانه»

تفاوت عسل خام و فرآوری‌شده :

 

ویژگی هاعسل خام(raw)عسل فرآوری شده(processed)
روش تولیدبدون حرارت و فیلتر شدیدحرارت‌دیده و فیلترشده برای شفافیت
آنزیم‌ها و مواد مغذیحفظ‌شدهتا حدی از بین رفته
ظاهرممکن است کدر یا شکرک‌زده باشدشفاف و روان
طعمطبیعی، گاهی تند یا گیاهیملایم‌تر و یکنواخت‌تر
ماندگاریکمتر، ولی اصیل‌تربیشتر، ولی با کاهش خواص

 

چرا عسل خام محبوب‌تر شده؟

  • سرشار از آنزیم‌های طبیعی مثل گلوکز اکسیداز

  • حاوی گرده گل و ترکیبات ضدباکتری

  • مناسب برای درمان‌های سنتی و تقویت سیستم ایمنی

  • حس اصالت و ارتباط مستقیم با طبیعت

 

۰
از ۵
۰ مشارکت کننده
سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش